Karin Thyr
Yoga World

nashville yoga

Till att börja med måste jag säga TACK! Wow, vilken respons jag fått på mina blogginlägg. Det hade jag aldrig kunnat drömma om. Tack för fina mail och kommentarer.

Jag får ganska många många frågor om var man kan testa CSV yoga? Jag samarbetar med Sofia Hillbom (Läs mer om henne i Yoga Worlds aprilnummer) och tillsammans driver vi Yogada på Svartsjö Slott utanför Stockholm.  Vi arrangerar, förutom våra vanliga klasser, yogaretreat, yogadagar, spa och yogahelger runt om i landet.

Jag kommer gärna till din studio och håller i en workshop om CSV yoga. Det är bara att höra av dig. Du kan också yoga med mig online, på youtube eller på min yogaskola.

På min yogaskola finns min 21 dagars yogakickstart och du som läser min blogg får 50% rabatt på min kurs om du är snabb. 20 personer får köpa den till 50% rabatt! KLICKA HÄR (Erbjudandet gäller tom 1 april)

Just nu håller jag på att packa, städa och tvätta för hela familjen skall åka till Nashville på äventyr. Jag ser fram emot massor av musik och yoga. Följ mig här, på @karinsyogaworld, på @thyraoffical om du vill hänga med till Nashville. Hoppas vi ses på en matta någonstans framöver.

Ännu en gång, tack för alla uppmuntrande ord.

Namaste!

/Karin

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.