Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Häng med på Karins Sommaryoga

Ibland är det svårt att upprätthålla rutinerna under sommarlov och semester men det är ju också en del av det som är skönt. Vi har ledigt och i och med det slipper vi förhoppningsvis stressar runt för att hinna allt. Nedsidan kan vara att vi inte kommer iväg på yogaklassen varje vecka – sommarschemat kanske inte passar oss eller så har favoritklassen försvunnit från schemat.

Här kommer räddningen: Häng med på Karins Sommaryoga.

Varje söndag under 4 veckor kommer en ny video och lite ny livsstilsinspiration. Det är bara att kolla in bloggen. Följ mig på Instagram och här på bloggen så är du med i en utlottning av min 21 dagars yoga kickstart. 10 gratis kurser lottas ut!

För att delta i utlottningen behöver du bara kommentera nedan, på detta inlägg eller något av de följande sommaryogainläggen –  lätt som en plätt!

Första sommaryogan kommer på söndag!

Nu kör vi!

Namaste

22 kommentarer

    1. Yes! Häng på! Varje söndag – med start nu på söndag kommer ett nytt inlägg med veckans yoga.

  1. Ja, jag är gärna med! Kommer åka runt i Europa med husbil och vill inte tappa min praktik. Mattan ska med ????

  2. Stelopererad i halsryggen, nytt korsband och nyligen opererad i axeln, väntar på höftoperation men yogan håller modet uppe, fake it ’til you make it – jag är på!

    1. Precis, det fina med yogan är att man gör så mycket eller så lite som man kan/orkar. Yoga börjar nu – utifrån dina förutsättningar. Nu kör vi!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.