Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Karins sommaryoga – video

Hur går det att varva ner? Känner du dig mjuk inifrån och ut eller kämpar du med “att göra” listan?

Första veckan på min sommaryoga handlar om att varva ner och i mitt förra inlägg fick du bl.a några tips på du kan starta och avlutar dagen. Till dig som känner att du vill yoga lite mer dynamiskt kommer, som utlovat en video.

 

De första vinnarna av utlottningen till min 21 dagars yogakickstart bland bloggkommentarenra är: Anne- Marie Söderblom, Åsa, Alexandra, Cecilia Wiestål, Malin, Åsa Holmström, Marie, Anna, Pernilla

Dessutom har jag utsett ytterligare vinnare från kommentarer på mitt instagramkonto. Vinnarna får en länk skickad till sig via epost.

Har du inte vunnit men vill haka på min online yogaskola får du som följer min blogg och mitt Instagram ett specialpris nu i sommar. KLICKA HÄR 

Fortsätt att kommentera så deltar du i nästa utlottning!

Namaste!

/Karin

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.