Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Karins sommaryoga: Vecka 2 – Slowmotion

Vecka 2 – Slowmotion

Tränar du hårt eller inte alls? Oavsett dina träningsvanor kommer veckans yoga vara mjuk och skonsam. Se det som en förlängning av förra veckan. Bygg på.  Om du inte tränar alls så kanske du kan få till några promenader under veckan? Det är inte mycket som slår en tidig morgonpromenad en svensk sommardag när man väl tagit sig upp ur sängen:)

Om du motionerar lite hårdare kanske du kan testa en CSV solhälsning som uppvärmning inför löparrundan, eller nervarvningsvideon efter?

Mjuk uppvärmning sittande på golvet:

CSV Solhälsning

CSV Nervarvning

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.