Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Karins Sommaryoga vecka 3 – Rythm is gonna get you

Vecka 3 – Rythm is gonna get you

Lyssnar du på musik? Det finns få saker som kan få mig att må så bra som en riktigt bra låt! Gör en egen playlist eller låna en av mina och ge dig ut på en promenad i raskt tempo eller dansa loss på altanen! Det finns studier som visar att stresshormonet kortisol minskar i kroppen när vi lyssnar på bra musik, att vi upplever positiva känslor starkare och känner oss mindre stressade. Så vad väntar du på?- lyssna på musik så mycket du kan.  Jag gillar att yoga till musik.  Den här veckan får du 2 lite mer utmanande yoga sekvenser. Perfekta att kombinera med förra veckans solhälsning som uppvärmning.

Känns det för mycket – kör vidare på video nr 1, sittande på golvet! Gör så mycket eller så lite som du vill och orkar – du har ju faktiskt semester!

 

YOGAEXPLOSION

SONGS TO GET SHIT DONE

I FEEL BEAUTIFUL

MIDSOMMAR

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.