Karin Thyr
Yoga World
Karins YogavärldLivsstil

När ska sommaren komma?

Ja, det kan man undra? Tillhör du, precis som jag, dem som längtar efter sommaren. En av dem som vänder näsan mot solen och tankar energi och ljus så fort solen tittar fram?

Långa perioder med dåligt väder gör att flera av oss drabbas av nedstämdhet medan sol och ljus gör att vi mår bra! Jag pratade med en klok Thailändsk kvinna om detta för några år sen och hon sa; Vad i hela världen tänkte de på när de valde att bosätta sig i Norden? De måste ha kommit dit på sommaren för ingen vettig människa skulle utsätta sig för så mycket mörker frivilligt.

Jag är beredd att hålla med.

Jag har stängt in mig i mitt “Hönshus” tillsammans med 8 yogisar den här veckan för en SOMMARBOOST. Vi yogar morgon och kväll tillsammans. Utanför viner vinden och regnet piskar som i den värsta höststormen och jag känner mig snuvad på sommarsolen. Vi som skulle yoga utomhus.

När jag känner mig sådär nedstämd och kommer på mig själv med att tycka lite synd om mig själv är den bästa medicin jag vet att koka en god kopp kaffe, hälla upp den i min favoritkopp och sätta mig ner och rikta tankarna mot saker som får mig att må bra. Saker som boostar mig och fyller på.  Platser jag tycker om. Människor jag älskar. Saker i mitt hem som jag tycker är fina, som tex den otroligt fina kaffekoppen min svägerska Åsa gjort som jag dricker kaffe ur just nu:)

Sommarboosten handlar för mig om att inspirera både mig själv och andra till en enklare vardag, ett lyckligare liv – vägen dit ser olika ut för oss alla. Att yoga mer, äta bättre och röra på mig.  Att påminna mig om att ha kontakt med min CORE –  med mitt inre. Det är där allt börjar – I relationen med mig själv.  Men visst blir allt enklare när solen skiner, kvällsluften är ljummen och man bara MÅSTE gå ner till sjön för att bada och svalka av sig?

Snälla sommar – kom nu! Please….

Namaste

/Karin

PS. Du glömmer väl inte bort att kommentera mina Sommaryogainlägg. Jag har delat ut 10 onlinekurser till er  än så länge.  Jag lottar ut 10 st till. Allt du behöver göra är att kommentera och följa mig på Instagram för att delta i utlottningen!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.