Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Nyfiken på Core Strength Vinyasa Yoga?

Jaghar beslutat mig för att ta steget. Det jag brinner för är att undervisa och utbilda. Flera gånger om dagen hör jag mig själv uppmuntra andra att VÅGA! Våga ta steget, våga testa, våga ha tillit till att det kommer funka och gå bra. Så nu vågar jag! Jag har jobbat hårt och under många år för att certifiera mig i en yogaform som än så länge är relativt okänd i Sverige. Nu vill jag dela med mig av mina kunskaper och utbilda och vidareutbilda andra.

Nästa år kommer jag erbjuda en yogalärarutbildning 200 timmar och inför denna kommer jag hålla en introduktionshelg så att du får möjlighet att lära känna den här yogaformen och mig. Dessutom får du en känsla för vad den här utbildningen innehåller och om den är rätt för dig. Även du som bara är nyfiken på den här stilen är välkommen. Kanske är du studioägare, driver ett gym och funderar på att vidareutbilda din personal. Eller så vill du fördjupa din egen praktik.

Välkommen att höra av dig till mig om du är intresserad av att vara med!

NÄR:

INTRODUKTIONSHELG CSV YOGA 29 September – 1 okt  (Hela helgen kan du tillgodoräkna dig till din 200 timmarsutbildning)

OM UTBILDNINGEN:

200 Timmar CSV YOGA GRUNDER

– Fördjupa dina yogakunskaper och lär dig dela dem med andra.

Ta steget och certifiera dig i en unik yogainstruktörsutbildning med Karin Thyr Eriksson och andra gästlärare.Certifierad 200 timmar Yoga Alliance CSV YOGA Grunder.

Karin erbjuder ett nytt perspektiv och en modern approach på yoga som livsstil. Hennes inspirerande synsätt på livet utanför och på mattan ger ett nytt uppfriskande perspektiv på gamla mönster och traditioner.

Det här programmet förbereder dig för att undervisa i yoga med nya kunskaper som kommer ta din praktik och ditt undervisande till en helt ny nivå. Det kommer att stärka dig inifrån och ut och ge dig redskap att möta utmaningar både på och utanför mattan.

Med de här kunskaperna kommer du att kunna undervisa i core strength vinyasa flow och mer yinbetonade klasser. Du kommer att kunna erbjuda intelligenta modifieringar så att varje deltagare kan yoga från sina förutsättningar utan att skada sig. De flesta instruktörsutbildningar lär dig hur du ska instruera yoga – med den här kursen får du lära dig hur du ska UNDERVISA yoga.


Karin Thyr Eriksson – 500 RYT CSV YOGA lärare och Skandinavien ambassadör för CSV, kommer att erbjuda den första  grundutbildningen i CSV yoga på SVENSKA. Missa inte det här tillfället att ta steget att blir en del av den nya generationens yoga.

Intresse anmälan till karin@yogada.se

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.