Karin Thyr
Yoga World
Karins YogavärldLivsstilWellnessYoga

Introduktionshelg CSV YOGA 29 sep – 1 okt

Få nya kunskaper och låt dig inspireras av ett nytt sätt att yoga!

Den här helgen är för dig som är intresserad av min 200 TT – CSV Yogalärarutbildning men även för dig som vill fördjupa din egen praktik och är nyfiken på CSV Yoga.

Addera biomekanik, fysik och holistisk rörelse anatomin till din praktik. Lär dig övergångar som boostar dina och dina elevers styrka, energi, flexibilitet. Yoga på ett sätt som förebygger skador och stärker dig inifrån och ut.

Pröva på CSV yoga i kreativa klasser under en hel helg, samtala om vad det innebär att undervisa från ett CSV perspektiv. Lär känna mig och hur jag undervisar för att lättare veta om 200 timmarsutbildningen kommer att passa dig!

NÄR: 29sep – 1 okt

VAR: YOGA DEVI – KUNGSHOLMEN, Stockholm

ANTAL PLATSER: 10 (endast ett fåtal kvar) anmäl dig genom att mail mig karin@yogada.se

INVESTERING: 3000 kr

MER INFO: www.karinsyogaworld.com

Varmt välkommen att testa den nya generationens yoga!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.