Karin Thyr
Yoga World
Karins YogavärldresorretreatYoga

Yogaretreat i Thailand Jan 2018

Solen skiner ute och hösten känns i luften. Jag har tagit en rask promenad på en timme och hunnit med en stund på yogamattan. Det är en utmaning att få till min egen yogapraktik. Ibland behöver man en kickstart. Att göra en plan och skapa ett litet miniretreat hemma kan vara ett sätt eller att anta en yogautmaning – köra en yoga shred (min lärare Sadie Nardini har flera online) eller att boka in en yogaresa att se fram emot kan vara ett annat sätt att få fokus och ordning på min egen praktik.

I januari har jag förmånen att tillsammans med resebyrån In shape Travel erbjuda ett yogaretreat på en av mina favoritplatser i hela världen. Den här underbara oasen erbjuder mig återhämtning, ny energi och inspiration. För mig är det här en magisk plats där jag är totalt avslappnad och får njuta till fullo. Att få kombinera det här med ett yogaretreat har varit en dröm för mig och nu kommer det att bli verklighet.

Tillsammans med mig får du möjlighet att släppa på prestationskrav och påminna dig om vem du är, utmana både kropp och sinne i inspirerande yogaklasser, skräddarsydda för den här veckan.

Tillsammans kommer vi röra oss, svettas, skratta och möta oss själva på mattan precis så som vi är. Utan att bli bedömda eller ifrågasatta. Släpp taget om det som håller dig fast, utforska vem du är när du förenklar din vardag och upptäck hur du får ett lyckligare liv med mer tid för det som är viktigt för dig.

Följ med mig till Thailand, Hua Hin, på ett inspirerande yogaretreat i Januari. Boka din resa hos In Shape travel som är arrangör och kan svara på alla dina praktiska frågor. Maila mig om du vill veta mer om innehållet. Jag hoppas vi får möjlighet att yoga tillsammans i Thailand

Hotellets egna strand
Poolvilla
Hotellets restaurang

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.