Karin Thyr
Yoga World
I kloka kvinnors sällskap

I kloka kvinnors sällskap

I flera kulturer är det sedan urminnes tider känt att kvinnor är klokast och att mödrar vet bäst. Därmed inte sagt att det inte finns kloka män – jag känner många. Jag har haft förmånen att ha många kvinnliga förebilder, inspiratörer och rådgivare under hela min uppväxt och det finns få samtal som är så givande som när jag får sitta ner med mina bästa väninnor och samtala.

I kloka kvinnors sällskap kommer vara ett ett inslag på min blogg varje tisdag med start i  Januari 2018 där jag vill hylla mina medsystrar och låta er bli inspirerade och få energi genom era berättelser.

Jag fick den här idén när jag jag själv fick förfrågan att vara med i något som heter Wise Womens Wednesday tidigare i höstas. Så med välsignelse från min vän Alisha Weilfaert som ligger bakom det inslaget kommer här en svensk variant i min regi.

Jag behöver er hjälp att hitta inspirerande kvinnor – kanske är du en själv? Var inte blyg. Dela med dig av din historia och låt andra blir inspirerade och påfyllda.

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.