Karin Thyr
Yoga World
Karins Yogavärld

Återblick 2017

För att kunna fortsätta framåt måste vi veta var ifrån vi kommer. Jag har skrivit dagbok sen jag var 7 år.
Att skriva har varit ett sätt att möta mig själv att knyta an till mitt innersta och höra den rösten som vi alla har längst inne. En väg att klargöra och hjälpa mig fatta beslut. Vid årets slut summerar vi och blickar framåt. Vi ser över vad som blev bra och lär oss av det som fungerade mindre bra.

Jag har skapat en guide med dig i åtanke. En guide där du får tid att reflektera och fundera över både bra och mindre bra saker, som du tar med dig på din livsresa. Vad vill du lämna bakom dig? Vad vill du ta med dig in i nästa år. Vilka ledord vill du ha för 2018?

Följ mig på Instagram @karinsyogaworld

Gilla min Facebooksida www.facebook.com/csvyogasverige och

Prenumerera på mitt nyhetsbrev på www.karinsyogaworld.com

Så får du guiden (En e-bok i PDF format) som en gåva av mig!

Namaste
Karin

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.