Karin Thyr
Yoga World
Karins YogavärldYoga

Yogalärarutbildning Hösten 2018

Foto: James St Vincent

Hösten 2018 kommer jag leda den första 200 timmars CSV yogalärarutbildningen på Svenska. Jag är certifierad Master Teacher och är utbildad av Sadie Nardini.

Är du intresserad av att ta din yogapraktik till en ny nivå?
Addera biomekanik, fysik och holistisk rörelse anatomin till din praktik Lär dig övergångar som boostar dina och dina elevers styrka, energi, flexibilitet. Yoga på ett sätt som förebygger skador och stärker dig inifrån och ut.

Då ska du inte missa min introduktionshelg nu i Februari.
Helgen är ett smakprov på vad min 200 h lärarutbildning innehåller och riktar sig till dig som vill undervisa men även dig som vill fördjupa din praktik. Framför allt till dig som vill vara en del av den nya generationens yoga!

Pröva på vad CSV yoga är och lär känna mig och hur jag undervisar för att lättare veta om 200 timmarsutbildningen kommer att passa dig!

Helgen kommer att hållas på Mamita, Stockholm

Introduktionshelg i CSV yoga
9-11 feb 2018

Boka din plats:
Maila karin@yogada.se och betala in anmälningsavgiften 1000 kr till BG eller Swish
Märk inbetalningen med DITT NAMN och CSVINTRO

Swish 123 089 95 42
BG 114-0128

(Yogada/Blacklakemusic)

Resterande belopp 2000 kr betalas senast 1 feb eller enligt ök.

I priset ingår:
Alla yogapass
Lån av matta, bolster, filt, block mm
Fika – te, nötter, snacks
Happy Hour – vino på lördagen
Anteckningsbok
Min online 21 dagars Yoga kickstart kurs
Min online Lugn & Ro kurs

Investering: 3000 kr
Timmarna kan du tillgodoräkna dig om/när du fortsätter din resa mot en 200 timmars certifiering

Intresseanmälan till: karin@yogada.se

Boende: www.airbnb.com
Finns flera hotel och hostels i prisklass från 500 kr natten – 2000 kr natten.

MER INFO:

Jag tror att du måste uppleva hur det känns att yoga från det här perspektivet för att själv avgöra om det här är något för dig. Därför vill jag erbjuda den här helgen med FULLT FOKUS på att yoga. Det handlar om DIG – DIN YOGA – DITT ANDETAG – DITT FLÖDE!

För vem?

Introduktionshelgen är ett smakprov på vad utbildningen erbjuder och riktar sig till dig som vill undervisa men även dig som vill fördjupa din praktik. Framför allt till dig som vill vara en del av den nya generationens yoga! Pröva på vad CSV yoga är och lär känna mig och hur jag undervisar för att lättare veta om 200 timmarsutbildningen kommer att passa dig!

Innehåll

Fokus under hela helgen ligger på att du ska få lära känna den här yogaformen och vad det innebär att yoga från ett CSV perspektiv. Det blir massor av yoga men också tillfällen att prata om vad det innebär att undervisa. Vilken är din roll som lärare och vad är ditt corebudskap?

Vad erbjuder jag?

Jag vill erbjuda en modern approach på yoga som livsstil. Jag vill inspirera dig till balans i livet på och utanför matta. Jag vill boosta din egen praktik, erbjuda nya perspektiv på gamla mönster och traditioner och ta yogan in vår tid. Jag tror att yoga är för alla och att din väg till mattan är unik och ägs av dig. Jag vill ge dig verktyg att undervisa från din CORE – från ditt inre och det du står för. Att gå djupare – att våga – att lyssna och vara inkännande.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.