Karin Thyr
Yoga World

Släpp taget och andas genom allt och förbi.

Livet – ett pulserande, vibrerande kaos som ibland stagnerar, ibland snurrar som en virvelvind eller flyter som en trögflytande lervälling. Livet som ständigt pågår – utan paus med allt vad det innebär.

Med hjälp av yogan får jag mjukna helt, inifrån och ut och liksom nollställa kropp och själ för att sakta men säkert bygga upp något stabilt. Från den här mjuka platsen där allt är neutralt kan jag bara vara – precis så som jag är. På den här platsen ser jag tydligare. Jag kan välja riktning, resa mig och gå mot det liv jag vill leva.

 

*Mjukna – en av CSV yogans grundpelare och en av de 7 coreprinciperna. Vill du veta mer om CSV YOGA och dess filosofi gå till www.karinsyogaworld.com

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.