Karin Thyr
Yoga World
livetYoga

Grunda

Något stadigt, något som bär.
Något som finns inom dig, under dig och runt omkring dig. Har får du landa mjukt i det som är du.
Här står du stadigt. Du vacklar inte. Du är tydlig med vad som är du och vad du behöver.
Du kan lita på att det håller, lita på att det bär och att du räcker precis som du är.

Utan grund faller allt.  Du har själv ansvar för att se till att “ditt hus”, det som är du, har en stadig grund. Att du är rotad med djupa rötter och att även om det blåser står du kvar. När du svävar iväg är det aldrig längre än att du kan fira ner dig igen. Det är tryggt och fantastiskt att sväva när du känner dig nära dig själv.

*Grunda- en av CSV yogans grundpelare och en av de 7 coreprinciperna. Vill du veta mer om CSV YOGA och dess filosofi gå till www.karinsyogaworld.com

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.