Karin Thyr
Yoga World
Karins YogavärldlivetLivsstil

Konsten att släppa taget

Jag har tänkt en hel del på det här med att släppa taget och att gå vidare den senaste tiden. Dels för att jag har sett hur människor runt omkring mig kämpat med det men också för att jag behövt göra det själv.

Varje dag finns det flera anledningar att känna sig  besviken, nedstämt, ledsen eller sårad. Det är så livet ser ut. Vi missar bussen, blir besvikna på någon person vi trodde på, ett jobb vi hade hoppats på, vi tappar bort något, eller oss själva.

Jag har upptäckt att ur BESVIKELSE kommer frihet och nya beslut.  När jag omfamnar känslan, accepterar den och sen släpper taget infinner sig en känsla av frihet och lätthet. Jag reser mig med en ännu tydligare riktning och klarhet och går på den väg som är min väg.

Det som finns där, i den friheten är energi och kraft och den är massiv – den kan ta mig precis var helst jag vill gå. FRIHET.

Namaste

/Karin

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.