Karin Thyr
Yoga World

Min elvaåring klagar över att han har ont i kroppen – jag tittar på jeansen har har på sig och ser att de är nästan en decimeter korta och tänker: det är växtvärk. Jag kommer ihåg hur det kändes i kroppen. Att det gjorde ont att växa på längden när inte allt hängde med.

Det gör ont att växa och utvecklas som människa. Att möta varje utmaning, att våga vara svag och att låta tårarna rinna. Att erkänna sina misstag och felbedömningar. Att lära om och försöka förstå nya perspektiv när man trodde att man visste. Att stå på mark som skakar när man levt i en bubbla av trygghet.

Vi kommer att behöva förändras och utvecklas för att gå vidare. Människor i din närhet kommer att kritiserar dig, ifrågasätta dig och önska att du fortsatte vara som du alltid varit. Det gör ont men inget smärtar mer än att sitta fast på en plats där du inte hör hemma

Jag har lärt mig att sitta stilla i båten. Att lägga ner årorna sluta ro och låta det gunga även om det är en rytande storm. Att våga vara stilla mitt i tumulten och turbulensen. Att våga välkomna förändring och utveckling för att det tar mig till den plats där jag ska vara.

Namaste

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.