Karin Thyr
Yoga World

Din historia har format dig till den du är. De gamla sanningar om vem du ska vara och hur du ska agera styr dig i dina val och formar din framtid. Vi agerar och interagerar från det vi vet – eller det vi tror vi vet?

Om du tror att du är en person som har svårt att säga förlåt blir det en självuppfyllande profetia. Du går omkring och är långsur för att du aldrig varit den som sagt förlåt eller bett om ursäkt. Om du har svårt att släppa taget, håller du envist fast. Om du är en rörig o-organiserad person så gömmer du dig bakom att du alltid varit en slarver.

Lek med tanken. Kanske är du såhär pga din bakgrund? Har de omständigheter och människor du haft omkring under ditt liv format dig och lärt upp dig?

Om det beteenden du har sen gammalt är just det: ett gammalt beteende. Borde du inte då kunna ändra det genom att V I L J A och genom att skriva om manuset?

Frågan är alltså om du V I L L fortsätta i gamla hjulspår eller om du V I L L “flippa scriptet” och börja    agera från det som är D U – det som är D I N  S A N N I N G?
Varje förändring börjar inifrån och med att du är i kontakt med ditt inre, din core, din sanning. Den resan kan vara skämmande för att den utmanar och ifrågasätter oss. Men den är också oerhört frigörande.
Du kommer märka att människor runt omkring dig ifrågasätter hur du agerar och förväntar sig att du ska göra som du alltid gjort, kanske för att det är bekvämast för dem?
När du är centrerad och agerar från ditt core center kan inget stoppa dig – Du kommer att lysa som den vackra, starka människa du är menad att vara och din tribe kommer att se dig och hitta dig. Lita på det och låt dig inte skrämmas av de som faller bort.
Namaste!
/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.