Karin Thyr
Yoga World
“Success is liking yourself
Liking what you do 
and liking how you do it”
– Maya Angelou

 

Vad är egentligen framgång och går det ens att mäta den?

Jag har spenderat över 20 år i en branch där allt jag gjorde och hur jag såg ut när jag gjorde det blev bedömt, granskat och ställt i relation till andra som gjorde samma sak som jag. Det bli en ohållbar indirekt tävling och de gånger jag fick det bästa jobbet stod jag högst upp på prispallen för en liten stund.

Det blev en konflikt mellan kreativitet och vad jag trodde förväntades av mig. Jag begränsade mig själv för att passa in i en mall som jag trodde stämde överens med vad folk vill ha.

När jag kom till insikten att det viktiga är jag själv är stolt och nöjd över mitt arbete och min prestation, att det är det enda som betyder något,  var det som en stor vikt lyftes från mina axlar och jag kände en enorm frihet att kunna uttrycka och utforska mina talanger och min kreativitet ännu djupare. Med den friheten landad jag ännu djupare i mig själv och kreativiteten när jag arbetar bromsas inte av varken Jante eller andra människors åsikter.

Framgång är inte att jämföra sig med någon annan. Framgång är att älska det du gör och att vara så bekväm i dig själv att du vågar släppa sargen och gå utanför din bekvämlighets zon för att utforska om du kan gå djupare.

Vad är framgång för dig?

Namaste!

/Karin

Tags : framgång

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.