Karin Thyr
Yoga World
Karins YogavärldOkategoriseradeutbildningYoga

Yogautbildningar hösten 2018

Jag och Sadie Nardini på Santorini

Funderar du på att fördjupa dina yogakunskaper och längtar du efter att dela dem med andra. Nu är det hög tid att anmäla dig till höstens utbildningar! Det finns endast ett fåtal platser kvar.

200 h TT Core Strength Vinyasa Yoga (1 plats kvar)

Vill du vara en del av den nya generationens yoga och vara med i en spännande utbildning där du får möjlighet att växa i rollen som lärare och få nya kunskaper hur du un

Start 23 augusti 2018 LÄS MER:

 

YOGADAS Yinyogalärarutbildning

Start 19 oktober (3 platser kvar)

Yinyogan är en av de mest efterfrågade yogaformerna just nu vilket jag tror beror på att det samhälle vi lever i och den puls vi håller kräver en motvikt. Vi behöver balansera Yang med Yin på flera plan.

YOGADAS yinyogalärautbildning är framtaget specifikt med detta i åtanke. Jag har tillsammans med Sofia Hillbom arbetat fram yogadas yinyogautbildning baserat på våra gemensamma erfarenheter och kunskaper om anatomi, bindväv och fascia.

Vi har tagit många av de klassiska yinyogapositionerna och gjort dem ännu mjukare, tagit fram fler varianter och på resans väg hittat ett antal nya positioner som jobbar med bindväven och kroppen på ett skonsamt sätt. Dessutom har vi valt att fokuserar på lärarrollen. Hur man lär ut yoga, skapar yogapass för olika behov och med olika syften. Hur man möter sina elever – precis där dom är så att alla känner sig trygga och sedda.

Mer info: www.yogada.se

Läs om yinyogans tre nyckelprinciper

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.