Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Meditationsstenar

Här kommer mitt bästa DYI (do it yourself) tips.

Har du funderat över vad du ska göra med alla vackra stenar och snäckor du samlat på dig genom åren? Köp en penna och skriv ner ord som inspirerar, motiverar, ger tröst och styrka. Lägg alla stenar i en vacker skål eller korg och använd dem när du mediterar.

Är du yogalärare?

Ge dina elever en varsin sten eller placera ut stenarna på yogamattorna och se hur eleverna väljer efter vad som tilltalar dem.

Det brukar bli både fina meditationer och samtal kring dessa stenar.

Na mast Meditate

/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.