Karin Thyr
Yoga World
resorretreatutbildningyinyogautbildning

Yinyogalärarutbildning

Foto: Nikola Stankovic
Foto: Nikola Stankovic

Höstens utbildning blev full direkt så nu har vi planerat för 2019.

I vår kan du boka in dig för vår grundutbildning över två helger i slutet av mars och början av april i vår studio i Bromma eller så kan du åka med mig och Sofia till Teneriffa en vecka i september!!!

Tveka inte – ta steget och fördjupa dig i en av de mest aktuella yogaformerna just nu. Yinyoga behövs för att balansera upp en mer yangbaserad livsstil eller yogapraktik. Läs mer på min hemsida eller klicka på länken nedan för att komma till Teneriffaresan.

Se mer här: INSHAPE TRAVEL

Välkommen!

/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.