Karin Thyr
Yoga World
Karins YogavärldLivsstilWellness

Två veckor med Pizzavatten..

För två veckor sen fick jag kontakt med Karin Lilleberg som introducerade dōTERRA, essentiella oljor för mig. Jag kände att jag ville stärka upp immunförsvaret och få en bra bakterieflora i kroppen efter en tuff antibiotika kur.

Nu har jag testat oljorna i två veckor.

Varje morgon har jag hällt upp en stor syltburk (American style) med vatten och droppat i Oregano – som är en helt naturlig antibiotika som tar kål på dåliga bakterier samtidigt som det främjar de bra. Den är antiinflammatorisk, antibakteriell och antiviral. Melaleuca – tea tree. Renar kroppen, antibakteriell och antiviral och Citron – antioxidant som kommer hjälpa kroppen att renas efter min antibiotikakur.

Dessutom har jag satt några droppar Grapefrukt på handlederna och andats in den fantastiska doften som sägs minska suget.

OnGuard – som stöttar immunförsvaret har jag använt sporadiskt under fötterna.

Jag vet inte om det är någon mirakelkur MEN jag har i alla fall varit frisk när många runt omkring varit sjuka. Jag är inne i en arbetsperiod just nu som är ganska stressig och privat är det också kämpigt för ett av mina barn så jag har verkligen ingen lust att bli sjuk. Min infektion var så kraftig att den gick upp i njurarna och jag fick en stark antibiotikakur för att bli frisk vilket ofta resulterar i att jag bild mottaglig för allt möjligt annat. Så har det inte blivit den här gången. Dessutom doftar oljorna doftar fantastiskt och känns superhärliga.

Hemma skojar vi om att jag dricker “pizzavatten” till frukost eftersom oreganon doftar kraftigt vid frukostbordet. Jag har i alla fall blivit nyfiken på essentiella oljor och kan absolut tänka mig att fortsätta använda dem för att stötta upp kroppens immunförsvar.

Kolla in Karins hemsida www. karinlilleberg.com och hennes instagram @karinlilleberg om du vill veta mer!

Använder du essentiella oljor – vad är dina erfarenheter – berätta gärna mer för mig? Jag är nyfiken!

Namaste

2 kommentarer

 1. Hej intressant, ska testa, oreganooljan ör verkligen stark! MEN jag tror inte man ska dricka Tea tree??? Den är fantastisk men bara utvärtes?

  1. Hej,
   Ja – oreganon är stark och kraftfull, den ska man tydligen inte ta mer än två veckor. Jag har har också hört att man inte ska sleva i sig Tea Tree. Det här handlar om ett par droppar. Enligt Doterras rådgivare kan man tydligen göra det. Du får gärna kolla på deras hemsida och här är ett intressant youtubeklipp.
   https://www.youtube.com/watch?v=28igkFxGUbM&app=desktop

   Mer info…
   https://www.youtube.com/watch?v=mAoehvFkyKc
   https://www.youtube.com/watch?v=axmJurEhptY&app=desktop

   Som sagt – jag är ny på detta. Fick rekommendationerna av http://www.karinlilleberg.com som gärna svarar på frågor och tar fram rekommendationer för dig specifikt. Du får skriva till henne på engelska. Allt gott! /Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.