Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Mitt 10 veckors maraton är över

Jag tycker nog att jag generellt är ganska bra på att planera…  Den här hösten har jag dock tänkt vid ett par tillfällen – hur tänkte jag nu???

Jag har jobbat 7 dagar i veckan 10 veckor på raken och passerade målsnöret i söndags. Sen skulle jag sätta mig ner på måndag morgon och göra en plan för veckorna fram till jul tänkte jag. Det blev ett Netflixmaraton istället.

När jag reste mig från soffan tänkte jag att jag kanske borde meditera…? så jag städade hallen. Sen la jag mig på soffan och tog ett avsnitt till.

Jag borde kanske öppna datorn och kolla över planeringen i vår tänkte jag och städade ett köksskåp.

Jag borde…

Namastrest

/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.