Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Ditt livs viktigaste rellation

Det var nån, någon gång, som sa till mig att “den viktigaste kärleksaffär du kommer ha är den med dig själv”. Jag skrattade nog mest åt detta då och kastade mig handlöst in i nästa kärleksrelation med en långhårig gitarrist i mitten av 90 talet.  (note: Jag har förövrigt lyckats hålla kvar vid honom sedan dess)

Sen dess har jag lärt mig att kärlek kommer till en på olika sätt och att den ser olika ut. Den har lika många nyanser och färger  som vi har celler i våra kroppar. Den växer, förändras och svalnar. Den kräver engangemang och den ger.

Jag har också lärt mig att när man förstår vad det innebär älska sig själv, vilken effekt det har och hur det förändrar hela livet, blir man nyfiken på att utforska och fördjupa relationen med sig själv ytterligare.

Det är aldrig försent att börja – det finns ingen bättre tid än nu!

Här kommer mina topp 3 bästa tips på hur du kan arbeta med att öppna kanalen mellan det inre och yttre för att få din relation med dig själv att växa och fördjupas.

  1. Spendera tid med dig själv. Vi säger alla att det är viktigt med “egen tid” men vad betyder det egentligen. Att sitta och tjattra med vännerna över ett glas vin är inte egen tid (även om det känns som det? Egentid  för mig är tid utan planer, tid utan telefon eller dator. Tid i duschen eller badet, ute i skogen eller på ett cafe. Tid på yogamattan eller på trappan framför mitt hus. Vad som helst där jag kopplar bort allt annat och bara andas och rör mig i min egen rytm.
  2. Skriv dagbok. Skriv ner dina tankar. Ett ord. Ett citat, en shoppinglista. Vad som än kommer. Skriv. Skriv mycket, skriv lite. Sätt dig ner med din anteckningsbok och låt dit hjärta leda pennan dit den behöver gå.
  3. Lyssna. Lyssna i tystnaden mellan varje andetag. Där har du svaren på allt och inget. Allt du behöver göra är att lyssna.

 

Om du vill läsa mer av det jag skriver och ta del min onlinevärld eller träffa mig på någon av mina workshops eller utbildningar. Prenumerera på mitt nyhetsbrev på karinsyogaworld

Gilla och följ min facebooksida för Core Strength Vinyasa Yoga Sverige och mitt instagram @karinsyogaworld

Namaste

/Karin

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.