Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

I kloka kvinnors sällskap – Sanna Martin

Denna vecka får ni lära känna en kreativ klok kvinna som bl.a skriver intressanta och engagerande inlägg i sociala medier och på sin blogg. Hon började sin karriär på teaterscenen med över 400 föreställningar som en av nunnorna i Sound of music och sedan dess har jobben rullat på. 2011 gav hon ut en skiva där hon tolkade Peter LeMarc.  Hon målar “Pepptavlor” på beställning och vill lära sig spela munspel!

Möt denna veckas kloka kvinna: Sanna Martin

1) Vem är du och vad har du för bakgrund?

Sanna Martin, snart 44 år, bor med två döttrar, en man, en hund och en kanin i Vasastan.

2) Vad jobbar du med?

Jag är 
sångerska och skådespelare, även skribent och speaker samt tränare i presentationsteknik.
3) Berätta om ett projekt du arbetar med just nu som inspirerar dig och ger dig glädje.

Jag har nyss avslutat en kul spelperiod av musikalen Ghost på Chinateatern. Just nu spelar jag en av huvudrollerna i den nyskrivna föreställningen “Det syns inte” på Scalateatern, som handlar om ungas psykiska ohälsa och vårt skärmbeteende. Otroligt stimulerande och viktigt.

4) Berätta om något du gjort nyligen som krävde mod men som du är glad att du gjorde.

Jag har under en tid påpekat för högt uppsatta på Nya Karolinska att vi som har barn med cancerdiagnoser anser att de akuta situationerna inte fungerar som de ska. F
örst framstår man som en jobbig typ, men nu har de verkligen tagit till sig av kritiken och förbättrat på flera sätt.

 

5) Lever du din dröm eller vad stoppar dig från att göra det?

På många sätt gör jag det. Min önskan är att lägga till en del, jag skulle vilja skriva krönikor i någon tidning och träna fler att kunna tala bra inför andra.
6) Har du något råd, erfarenhet att dela med dig av som du önskar att du kunnat ge dig själv i i 20 års åldern?

Ta inte dig själv på ett så stort allvar, mycket reder sig under vägen! Var tacksam. Lyssna på svaret när du frågat någon “Hur är läget”…)

7) Har du något motto, eller citat som du återvänder till och vill dela med dig av till mina läsare?

Kör, bara kör.

 

8) Vad gör du för att hålla kreativiteten flödande även när energin tryter?

Ser föreställningar. Sedan försöker jag leta upp nya låtar att lära mig, och jag skriver texter utifrån min dagsform. Uttrycker mig, helt enkelt.

 

9) Vilken är din favorit yogapose och varför? 

Krigaren!

 

10) Vad läser du just nu?

Malena Ernmans bok Scener ur hjärtat.

 

11) Vad inspirerar dig?

De som gått mot strömmen. 

 

12) På vilket sätt lever du ett rikt liv?

Jag gör det på grund av människorna runt mig och kreativiteten i mig.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.