Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

YOGA SHRED® TT ONLINE

Snart kan du certifiera dig och kalla dina klasser YOGA SHRED®

Under den här utbildningen kommer du inte bara lära dig ca 50 st 4 min shreds (HIIT sekvenser), ett 20 tal uppvärmningssekvenser och nedvarvning ink. stretch. Den här utbildning tar dig vidare på din egen resa att bli en inspirerande lärare med ett tydligt coremessage. Du kommer lära dig hur du skapar din bästa yoga/yoga shred klass – varje gång, hur du inspirerar andra och kommunicerar det du vill erbjuda till dina elever både IRL och via sociala medier. Hur du marknadsför dig själv och hur du bygger ett community. Anatomi och modifikationer för olika målgrupper. Allt detta och mycket mer!

VAD ÄR YOGA SHRED®?

Yoga Shred är skapad utifrån CSV Yoga® som är en anatomiskt optimerad yoga skapad av Sadie Nardini. Bygger på yogarörelser som görs i Tabata intervaller med 20 sek högintensiv aktivitet och 10 sek vila där emellan, mellanrörelser, uppvärmining och stretch. Klasserna har ett tema och som inspirerar och instruktören har stor frihet att skapa utifrån sin egen kreativitet.

FÖRDELAR MED YOGA SHRED®

Skapat med fokus på säkerhet (minskad skaderisk) och optimal linjering där vi inte överbelastar våra leder.

Ger förbättrad uthållighet och maximalt syreupptag (VO2max).

Minskar blodtrycket och stärker hjärtat, förbättrad insulinkänslighet och förbättrad kroppssammansättning.

Gör lungorna starkare och mer effektiva.

Du bränner mer fett och ökar förbränningen upp till 24 h efter träningen eftersom kroppen arbetar hårdare hårdare för att återställa sig och gör av med fler kalorier.

Kul, engagerande och svettigt!

Du jobbar med din egen kropp och behöver inga redskap.

YOGA och FITNESSlärare: Se hit! Signa upp här för att få reda på när utbildningen släpps OCH få ett specialpris som ENDAST släpps upp till 1000 personer.

Har du redan gått grundutbildningen online behöver du inte vara orolig. Du kommer få ett rabatterat pris eftersom du redan investerat i den första delen av utbildningen.

Jag finns också här för att svara på frågor om certifieringsprocessen. Du kommer te.x. kunna lämna in din video på Svenska!

Namaste

/Karin


Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.