Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Yogaretreat på Teneriffa

Nu är jag hemma från en vecka på Teneriffa. Det var en helt fantastiskt grupp yogisar som reste med mig och In Shape Travel till den lilla mysiga bergsbyn Masca som är helt omringad av över 600 meter höga bergsväggar. När ögat följer ravinen når blicken havet där bergen delar sig. Det är är en liten bit av paradiset.

I den här fantastiska bubblan som Monique och Marcello har skapat har vi yogat, mediterat, ätit vegansk mat och vandrat upp och ner för höga, branta backar.

Monique och Marcello driver organisationen Yogini Rosa och en del av vinsten går till att anordna retreats för kvinnor som har haft (eller har) bröstcancer. Läs gärna mer om deras arbete på hemsidan.

Låt dig inspireras, hitta lugnet och tillåt dig själv att bara vara. Nästa vår åker jag igen. 10 – 17 maj 2020. Ska du med? Boka redan nu. Kontakta In Shape Travel redan idag. Det här vill du inte missa!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.