Karin Thyr
Yoga World
Karins Yogavärld

Getyoga i Nashville

Med mantrat ”Don’t knock it til you tried it” tog jag med mig min dotter Esther till @sheanigoatyoga i Madison, Nashville. Min yogakollega Lucy Kells håller klasser där några dagar i veckan och när hon frågade om jag inte ville hänga på kände jag att jag såklart måste testa. Jag är den första att erkänna att jag var lite skeptisk till hela grejen och ganska fundersam över hur mycket yoga det är egentligen skulle bli? 

Så mycket yoga blev det faktiskt inte även om Lucy verkligen gjorde sitt bästa för att få oss att flöda igenom en solhälsningen innehållande bl.a “nedåtgående geten”. Getterna stal showen och när de släppte in de små söta bebisarna så blev i alla fall jag distrahera mig.

Yogaposerna var såklart utvalda så att getterna skulle kunna klättra på oss och Lucy hade hjälp av två getfarmare som lockade upp getterna på våra ryggar. De hoppade glatt runt och när den blev trötta så la sig och vilade. En la sig under mig när jag stod i plankan. Så där fick jag glatt stå tills den behagade flytta på sig. Självklart var det paus för foton och gos och kel med getterna.

När vi lämnade yogan kände mig både glad och påfylld så ja, getyoga kan nog va nåt trots allt…

Varför getyoga?

För att det är kul! Du får skratta, kela med getter och faktiskt yoga lite också.

Yoga med getter i Nashville?

Nashville är musikens stad men vill du ha ett break från pulsen downtown så kan du ta dig till https://www.shenanigoats.com

Är getyoga för alla?

Ja, varför inte? På vår klass var det en kille som aldrig hade yogat. Han stod i kråkan med en get på ryggen innan klassen var över. (ha ha ha) Man behöver ett öppet sinne och inte vara rädd för lite skit (bokstavligen) då det händer att getterna bajsar eller kissar under klassen.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.