Karin Thyr
Yoga World
livetLivsstilOkategoriserade

Skriv en hit vetja!

Mitt andra jobb är att skriva låtar. När folk frågar mig hur många låtar jag skrivit svarar jag att jag tappat räkningen. Jag har skrivit låtar sen jag var 2-3 år och satt och bläddrade i min bokmärkspärm och sjöng små historier baserat på blomsterflickor, hjärtan och nyckelpigor uppblandat med lite Jesus och Amen.

Senaste 2 veckorna har jag skrivit ca 10 låtar. Ibland ensam, ibland med min låtskrivarpartner och make Göran och ibland tillsammans med andra låtskrivare.

Ibland börjar vi från noll, ibland har någon en ide, ett riff, en textrad, ett par tankar, ett citat eller en nyhetsartikel som startpunkt. Det är bara att börja. Börja och hitta flödet. Precis som med yoga. Börja och hitta flödet. Kommer inte flödet, hitta en ny ingång, en ny vinkel och ett nytt perspektiv.

/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.