Karin Thyr
Yoga World

Som yogalärare behöver man inspiration. Jag hörde en klok yogalärare här om dan som sa att hon försökte gå på en klass eller en workshop i gång i månaden för att få påfyllning. Det var också så hon hamnade på Sadie Nardinis workshop i lördags. Utan att ha en aning om vad CSV Yoga är. Modigt och coolt. Jag lät mig inspireras och bokade genast in mig på en klass för en lärare jag aldrig gått för innan men som jag sett i flödet. Ser fram emot detta.

Men i ärlighetens namn har jag behövt ett break. Ett break från i princip allt. Därför har det inte blivit så mycket bloggande på sista tiden. Jag behövde backa och omgruppera och organisera mig. Göra en hållbar planering. Jag behövde också fokusera på min egen yoga och landa ner, tillbaka i någon form av rutin som funkar som livet ser ut precis just nu.

Jag som gillar att planera och strukturera. Hur kunde jag tappa fokus?

Antagligen för att jag, precis som du bara är människa. Vi gör så gott vi kan och sen blir det kanske inte alltid klockrent.

Senaste veckan har varit intensiv och det visste jag att den skulle bli så därför gjorde jag en plan. Ett schema som inte gick att rucka på allt för mycket för då skulle inte allt hinnas. I sanningens namn kan jag nog inte minnas när jag var så produktiv sist? När jag tittar tillbaka har jag hunnit både skriva en låt, spela in tre låtar, planera en onlineutbildning, äta goda middagar, åka båt och ha en Sunday funday. Opps, höll på att glömma – workshopen med Sadie också….! What??? Sen har jag ju varit mamma, fru och tagit hand om Gertrud (vår gräsklipparrobbot) Så vet ni: Jag är ta mig sjutton rätt grym på att planera!

Med detta sagt så vill jag understryka att jag inte på något vis är någon supermänniska och att jag inte förväntar mig några applåder. Min egen sensmoral i den här historien är att jag än en gång fått bevisat att med en PLAN och ett mål så kan man uträtta så galet mycket mer på kortare tid och få tid över till annat. Planning is the shit med andra ord. Jag har klivit ur kokongen – dags att planera vecka och att ta nästa steg i riktning mot mina drömmar!

Namaste

Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.