Karin Thyr
Yoga World

Jag lyckades övertala min inspiratör och mentor Sadie Nardini att komma till Sverige tillslut. Det var hennes första besök i Sverige (jag vågar nästan lova att det inte är det sista….) Det blev en vecka fylld av Rock n Roll, yoga, mat och ett och annat glas vin!

Jag hade bokat Yoga Shaktis fina lokaler på söder och det var ca 45 yogisar som kom på den tre timmar långa workshopen som började med ett samtal för att lära känna varandra. Många av de som kom hade, precis som jag, hittat Sadie på Youtube och flera berättade om hur hon revolutionerat deras sätt att yoga!

Efter en kortare presentation av vad CSV yoga är, de fyra grundtegen och övergångarna så var vi redo att röra på oss. OCH FICK VI RÖRA PÅ OSS?! Svetten sprutade och hettan steg i rummet när vi flödade CSV yoga style och speciellt när vi började vandra upp för berget (som Sadie säger) strax innan hon körde en av hennes Yoga Shreds.

Klassen avrundades med sköna längre stretchar och sen fick vi landa i en efterlängtat och välbehövlig savasana. Workhoppen avslutades med ett samtal där deltagarna fick möjlighet att reflektera över klassen och ställa frågor.

Jag vill tacka alla er som kom. Tack för er fina energi och alla fina meddelande jag och Sadie har fått på sociala medier.

Missade du detta? Signa upp till mitt nyhetsbrev på www.karinsyogaworld.com så får du förstahandsinformation nästa gång Sadie kommer hit. Dessutom får du info om mina utbildningar, resor och workshops!

Namaste

/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.