Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Yinyogalärarutbildning Online

Vi märker ett stort behov av att få studera i sin egen takt och att inte vara styrd av speciella tider. Därför har vi skapat en onlineutbildning för dig som vill fördjupa din praktik och leda yinyogaklasser.

Den här onlineutbildningen erbjuder alla fördelar med att studera online utan att offra den personliga känslan. Bekvämlighet, flexibilitet och ett digert innehåll som kommer att förbereda dig för att känna dig trygg i din lärarroll. Kursen är ca 30h lång och innehåller videos, skrivuppgifter, ett videobibliotek med alla positioner och manualer i PDF form.

LÄS MER OM UTBILDNINGEN HÄR

Den här utbildningen är godkänd av Yoga Alliance och du som redan är ansluten till YA kan använda den här utbildningen som CEC (continuing education credits)

Är den här utbildningen för mig?

  • Den här utbildningen är för redan certifierade Yogalärare som vill erbjuda Yinyoga under sina klasser eller leda Yinyogaklasser enligt Yogadas yinyogaprinciper.
  • Du som inte redan är yogalärare är också välkommen att gå den här utbildningen. För att bli certifierad behöver du komma på vår Certifieringsdag. Vi erbjuder dem flera ggr om året.
  • För dig som vill ha en praktik som är djupt förankrad i anatomi och som minimerar risken att överbelasta av leder och ligament.
  • För dig som önskar ett nytt perspektiv hur man guidar sina elver i Yinyoga förenat med guidade meditationer.

Har du några frågor om utbildningen får du gärna maila mig. karin@yogada.se

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.