Karin Thyr
Yoga World
livetLivsstilresor

Yogaboost i Italien

Ska du med?

Nu släpper vi platserna till höstens YOGABOOST! Åk med mig, Jenny Måård och In Shape Travel till Sicilien 17-24 Oktober.

Under veckan har vi planerat en serie klasser som både kommer att kicka igång din förbränning och att öka flödet i hela kroppen samtidigt som du får landa mjukt. Yang balanseras med Yin och kroppen får ny energi! 

I resans pris ingår boende, yoga och halvpension. Du bokar flyget själv och just nu finns det biljetter för ca 2000 kr!

Du bokar resan hos IN SHAPE TRAVEL

TFN: 08- 503 80675

Har du praktiska frågor vänder du dig till resebyrån. Gäller det yogan och innehållet får du gärna kontakta mig!

YOGA CSV Yoga® är en anatomiskt optimerad yoga, en ” boost” som du kan addera till din redan befintliga yogapraktik. Vi rör oss från grunden och upp i sköna flöden (vinyasa) där vi engagerar kroppen inifrån och ut genom fyra steg. Upptäck en ny styrka, frihet och stabilitet i kreativa vinyasaklasser.

Yoga Shred® är en fusion mellan CSV Yoga och Hiit (högintensiv intervallträning) Yoga Shred® bygger på yogarörelser som görs i Tabata intervaller med 20 sek högintensiv aktivitet och 10 sek vila där emellan, mellanrörelser, uppvärmning och stretch. Shredsen vävs lätt in under en yoga flow klass och du får alla fördelar med yogan i kombination med en pulshöjande praktik. Yoga Shred® är kul, svettigt och effektivt!Yogadas

Yinyoga Den yinyoga vi erbjuder är mjuk och skonsam för kroppen. Vi integrerar ett mjukt flöde med lite mer rörelse under klasserna i kombination med lite längre hållna positioner. Allt för att skapa en hållbar praktik.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.