Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Lär känna dig själv

Kanske har du sett min artikel “Hitta din Superkraft” i senaste numret av Yoga World och förhoppningsvis har det inspirerat dig till att skriva mer. Att utforska vem du är på ett djupare plan och komma i kontakt med dina drömmar och visioner.

Att skriva är förlösande. Det är befriande och ett av de bästa sätt jag vet att grunda mig och hitta ner i mig själv.

Ibland öppnar jag min skrivbok och pennan fullkomligt flyger över pappret andra gånger sitter jag där med pennan i hand krampaktigt och får inte fram ett enda ord. Då kan det vara bra med något som kickar igång skrivandet. En fråga. Här nedan hittar du några bra kickstarters för ditt skrivande. Välj utan inbördes ordning. Ta den fråga som talar till dig!

  1. Vad skulle du göra om du visste att det inte fanns minsta risk att misslyckas?
  2. Letar du efter ditt drömjobb eller skapar du det?
  3. När gjorde du någonting för första gången senast?
  4. Vad skulle Beyonce göra?
  5. Varför ska man vara vän med dig?
  6. Vem får dig att känna glädje?
  7. Vad är det viktigaste livet lärt mig hittills?
  8. Vem eller vad inspirerar mig och varför?
  9. Är jag lycklig?
  10. Vad är jag tacksam över just nu?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.