Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

YOGA med mig på YOGA GAMES i Stockholm

Hello alla yoga world yogis!

Om du befinner dig i Stockholm på söndag är du varmt välkommen att yoga med mig på YOGA GAMES kl 08.00 – 09.00

Söndag 08.00-09.00 Core Connection Fire Flow

Upplev ett kreativt flöde där du får återknyta till kraften inom dig. Upptäck att core är så mycket mer än dina bukmuskler och att du genom djup coreaktivering får stöd inifrån och ut i alla dina positioner. Tänd elden inom dig och använd den till att bränna bort det du inte längre behöver och att ge kraft och guidning i ditt liv. Rör dig på ett nytt holistiskt sätt. Genom deep core line aktivering och de fyra grundstegen transformeras hela din praktik och du upplever styrka, frihet och flöde på ett helt nytt sätt.

Karin Thyr Eriksson, certifierad Core Strength Vinyasa Yoga Instruktör, RYT 500.  Power vinyasa och Yinyogainstruktör. Musiker/artist, inspiratör och skapare av “yoga för musiker” och “21 dagars yogakickstart – CSV yoga på svenska.” Skandinavien ambassadör för CSV. Yoga – den nya generationens yoga och utbildad av grundaren Sadie Nardini.

YOGA GAMES HÄLSOMÄSSA


Under februari arrangeras Yoga Games – the Nordic Yoga Conference på Münchenbryggeriet i Stockholm. En stor del av eventet är Hälsomässan under lördagen och söndagen där företag ställer ut för att visa produkter för besökare. Totalt ställer ca 50 st företag ut på Yoga Games Hälsomässa. Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.