Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Nashville Strong

I all den här Coronahysterin som tar upp i princip ALL tid i media har du kanske inte hört om det fruktansvärda Tornadon som drabbade Nashville för snart vecka sen?

Mitt i natten, i princip utan varning, svepte en kraftig tornado in över de centrala delarna av Nashville och en stor del av “våra kvarter” utplånades helt och många är nu utan bostad eller arbetsplats.

At first light I was at the Five Points making photographs when I met Kenyattia Williams and her children Mercy, 4, and Aun’ Trecee, 14. the family were still in their pajamas and bath robes from the night before

Williams told me the rental they were living in was badly damaged by the tornado and they had to leave. It was a bizarre scene with all the destroyed buildings and water shooting in the air flooding the streets.It was like a war zone.

Luckily there were volunteers handing out hot coffee at Bongo Java and other were handing out snacks and the family got some help.

Photograph by John Partipilo Photography
©2020

Det som slår mig är hur fantastiska människor är när det är kris. Människor öppnar sina hem för kompletta främlingar, hjälper till att röja, erbjuder arbeten och mat. Tar hand om husdjur och hjälps åt. I ett samhälle där vi mer och mer drivs av en “var och en tar hand om sig mentaliteten” är det oerhört fint att se hur en hel stad enas under en kris som denna.

Jag är oerhört ledsen och samtidigt tacksam över att alla våra vänner klarat sig. Att deras hus är okay med mindre skador.

I am so grateful that my house wasn’t destroyed by the tornado but at the same time so sad about the tragedy and suffering that my neighbors have endured this week

Ironically, this is also the first time in my career as a photojournalist that I was not working for a news organization covering a disaster.

I have lived in this neighborhood for 20 years and I know so many people here so I guess that might be the reason I documented this.

I am just posting photographs today because the power has been out for 4 days here. I will be posting a picture a day.

–––
From left, Ashley Burns and Candice Temple take a moment to pray in front of what’s left of their house on 1901 Holly because they were so grateful to walk away alive.

Photograph by John Partipilo Photography ©2020

Jag tänker på alla mina vänner och min “Nashville familj” mina kvarter, stället som har det bästa kaffet eller favorit Happy hour. Där vi hängt och tjatat, spelat och lyssnat på musik. Kära älskade Nashville. Ni kommer att resa er. Ni är ett starkt community med en stark familjekänsla och ni tar hand om varandra. Tillsammans är ni NASHVILLE STRONG.

/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.