Karin Thyr
Yoga World
Okategoriseradeutbildning

300h ROCKSTAR TEACHER TRAINING

Tjoho,

Tillsammans med underbara Judy Heany har jag haft förmånen att skapa en 300h påbyggnadsutbildning för dig som gått en 200h lärarutbildning. Den här utbildningen kommer dra igång i höst i vackra Cape May (en badort söder om NY) och fortsätter sedan under våren 2021.

Modul 1 sker online

Modul 2-5 IP i CAPE MAY

Du kan gå hela utbildningen eller välja de moduler som du tycker känns intressanta och spännande.

Om du funderar på om detta är något för dig – tveka inte! Hör av dig till mig karin@yogada.se

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.