Karin Thyr
Yoga World
Karins Yogavärldlivet

Genom krisen (4) Bjud till fest!

Photo by Brooke Lark

Det finns få saker som är så trevliga som att bli bortbjuden på fest eller middag. Nu ligger allt sånt på vänt. Men måste det verkligen göra det?

Att dela en måltid med några vänner stärker dina relationer och du känner samhörighet med andra. Jag har utarbetat en action plan så att du – trots COVID19 ska kunna bjuda till fest!

Använd Zoom eller Skype för ett “conference call” Bjud in dina vänner till en virtuell middag. Datum och tid. Tala om vad som gäller om ni ska laga mat tillsammans – skicka ut recept, beställ hem matkassar och vin! (levereras vid dörren av bl.a vinoteket!) eller se till att alla har förberett mat innan.

Det enda du behöver är en dator och när alla loggat in, och ni är samlade kan festen börja.

Handla hem (online) vad ni ska laga och duka bordet. Tänd ljus och skapa stämning. Sätt upp datorn på bordet. Häll upp ett glas vin. Skåla, samtala och ät tillsammans. Duka av, diska tillsammans. Flytta in i vardagsrummet och låt kvällen fortsätta.

Photo by Louis Hansel @shotsoflouis on Unsplash

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.