Karin Thyr
Yoga World
träningWellnessYogayogavideo

Hitta rätt i onlinebruset

I mars när hela världen stängdes ner var det många som blev osäkra om det var okay att fortsätta gå till sin studio och yoga. I ganska snabb takt stängde många sina studios, några skiftade till onlineyoga och andra la ner helt. Att som yogalärare helt plötsligt tvingas bli tech-expert på nolltid för att kunna fortsätta ge sina elever yoga var inspirerande för några och en extrem utmaning för andra. Jag tycker ändå att det helt fantastiskt att så många fortsatt, trots visa fartgupp när det handlar om teknik.

För dig som älskar att gå till yogastudion, känna energin i luften, få påfyllning från just din lärare blev det såklart ett tomrum. Jag har pratat med många elever som säger att “hemmayogan” inte blir av. Det är just det break som det innebär att gå iväg som är grejen. Hemma ibland tvättkorgar och räkningshögar blir det inte riktigt samma känsla.

I nya numret av Yoga World kan du bl.a läsa om att yoga hemma. Hur du skapar en mysig oas hemma och hur du hittar rutiner kring onlineyoga så att din upplevelse blir både skön, vilsam och du får den påfyllning och träning som du vill och behöver.

Även om många studios är öppna kanske onlineyogan kan vara ett komplement. Vi ska trots allt fortfarande stanna hemma vid minsta symptom. Tidigare kanske det var just yogan som löste upp spänningarna som skapade huvudvärken. Nu får vi snällt stanna hemma för att huvudvärk är ett av de symptom som FHM säger att vi ska stanna hemma för. Dessutom är det på gång med karantän av familjemedlemmar som har en anhörig som visar symptom. Vi kommer behöva kämpa på ett tag till och då kan det vara bra med onlineyoga som ett komplement.

Här kommer en kort sekvens från min YouTube kanal.

Om du vill kan du just nu testa min onlinestudio i 10 dagar helt gratis. Därefter kostar det 99 kr i månaden. Ingen bindningstid. Kom ihåg att säga upp ditt abonnemang innan testperioden är över om du inte önskar fortsätta. www.yogadaonline.se

Önskar dig en skön yogahöst – online eller IRL.

/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.