Karin Thyr
Yoga World

Vi är alla trötta. Pandemin tär och många av oss är hårt drabbade ekonomiskt både personligt och företagsmässigt. Det känns osäkert, ovisst och oroligt.

Sanningen är den att vi alla sitter i samma båt. Det är inte någon som inte är påverkad. News Flash. Ingen av oss är garanterad ett liv där allt går som en dans och vi glider fram på ett bananskal. Tyvärr. Just nu är det svårt. Svårt för många. Värre, och på gränsen till katastrof för vissa.

Vi är rustade för svårigheter. Människor har tagit sig igenom kriser och utmaningar så läge som vi har funnits på den här planeten. Vi har samlat ihop oss, arbetat gemensamt, förflyttat oss, hittat lösningar. Vi har tagit oss upp ur djupa diken och även de gånger vi legat nerslagna och trott att vi inte skulle orka – då har vi krupit.

Vi blir trötta, men vi samlar ihop oss och anstränger oss en stund till. För vår överlevnad. För att vi vet att det kommer en tid efter.

Det är okay att vara trött, det är okay att gråta, förneka, gnälla och tycka synd om sig själv en stund. Men vi alla har ett val och kanske är det dags för oss att välja nu.

Jag konstaterar att jag är trött. Det är mörkt ute och jag vill helst ligga i soffan och dra en filt över mig och vakna upp när allt det här är över. Men jag kommer inte göra det. Jag väljer att arbeta vidare.

Jag kommer fortsätta – för jag är inte färdig. Jag är inte färdig med min musik eller mina yogaklasser och yogalärarutbildningar. Min kreativitet finns inom mig och måste ut. Jag kommer inte ställa in – jag ställer om och hoppas att ni, som vill ta del av min musik och det jag erbjuder som yogalärare vill fortsätta tillsammans med mig. Även om det blir på ett nytt sätt. Jag sätter mig, skriver och skapar för att skapandet är en del av mig. En del som inte tar paus, en del som inte måste sitta i karantän. Den finns inom mig och är i allra högsta grad levande.

Jag omfamnar tröttheten, den är en del av mig. Jag vilar när jag behöver men ger mig också en spark i baken när det är det som krävs. Jag fokuserar på det jag kan påverka och väljer att lägga min energi och min kreativitet där. Jag väljer att inte läcka energi i riktningar där den inte tjänar mina syften.

Jag är trött men väljer ändå att gå vidare.

Vad blir ditt nästa steg?

/Karin

***Som entreprenörer och egenföretagare behöver vi samlas och stötta varandra. Jag har inspirerande AW möten för Yogalärare och individuell coaching för dig som vill ha hjälp och inspiration att tänka utanför boxen

www.yogadaonline.se att registrera dig för tjänsten för yogalärare är helt gratis.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.