Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Recept på LYCKA

En vän skickade mig ett epost meddelande här om dagen. Hon skrev att Receptet på lycka är KREATIVITET.

Jag brukar säga att jag är hyperkreativ. Ibland får jag såna påslag av kreativitet att jag har svårt att hänga med själv. Men på den senaste tiden har jag känt kreativiteten tryta. Kanske beror det på att jag inte har lika mycket influenser i mitt liv som vanligt?

Innan pandemin RESTE jag hela tiden. Kors och tvärs över hela världen. Jag träffade människor, från olika kulturer och med olika bakgrund. Jag åt MAT. Nya smakupplevelser och nya kombinationer. Sånt kickar igång min kreativitet.

Jag har ett halsband med en vacker Labradorite sten. För några år sen gick jag rakt fram till halsbandet i min vän Bills butik och kände instinktivt att jag måste ha det där halsbandet. Jag visste inte vad det var för sten. När jag tog reda på det och fick veta att stenen stod för TRANSFORMATION och att den kickar igång vår KREATIVITET och göder vår FANTASI insåg jag vilken fullträff det var – hur väl halsbandet passade mig.

Sedan några månader ligger halsbandet i min väska. Jag tog av det när jag skulle filma och sen blev det kvar där. Idag har jag letat fram det. Kanske är det en placebo effekt eller så är det stenen som har “worked its magic” för hel plötsligt kom energin tillbaka. Jag känner flödet i kroppen och kreativiteten.

Använder du stenar? Vilka är dina favoriter och hur använder du dem?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.