Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Årstiden Yin


Vi går mot mörkare tider. När jag kom hem efter helgens gig i Örebro hade hela uppfarten täckts av höstlöv i sprakande färger. Skiftet har börjat. På ett sätt känns det som en inbjudan till hemmakvällar med te i soffan, tända ljus på morgonen till frukosten, ett långsammare tempo och vila. Det känns skönt att få tänka så. Nu när världen börjat få fart igen vill jag hålla kvar något av det pandemin lärt mig. Att vila och återhämtning är något jag bör ägna mig åt oftare.

​​Varje säsong har sin egen energi​ och hösten och vintern bjuder in till ett lugnare tempo med en tydlig yinenergi. Jag bjuder in till ett skifte både på yogamattan och i livet och kontemplerar över vilka beteendemönster jag har där yang energin styr och hur jag kan hitta mer grund och förankring inom mig så att jag inte tappar fotfästet.

Här kommer en gratis yinklass till dig som vill varva ner hemma.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.