Karin Thyr
Yoga World

Jag skulle kunna skriva spaltmetrar om min kamp att uppnå balans. Balans när det handlar om tid med barnen, tid med mig själv, hur mycket, hur lite jag jobbar, vad jag äter, vad jag dricker listan kan göras oändlig.

Just nu kämpar jag med balansen i kroppen. Efter min fotoperation är det i princip omöjligt att balansera på höger fot. Även om jag gör framsteg. Idag fick jag ödmjukt buga inför det stora i att ha tålamod. Med mig själv och min kropp när jag filmade en ganska svår balanssekvens och ramlade pladask…. Sån’t händer. Man reser sig och går vidare… Det tar nog ett tag innan jag kan balansera så här igen….

Här kommer en gratis yogaklass för dig som jobbar med balansen….

/Karin

Mer yoga hittar du på www.yogadaonline.se

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.