Karin Thyr
Yoga World
livetWellness

Är du i klimakteriet eller?

Är du i 40 – 50 års-åldern och har noterat något av följande:

  • Du känner dig trött och du tror inte att det beror på hur du lever. Du är bara trött. 
  • Din hjärna känns seg och trött, du glömmer saker, har svårt att fokusera trots att du i normala fall brukar kunna vara både skarp och kvicktänkt.
  • Humöret går i vågor. Du är ledsen, arg, irriterad och frustrerad men vet inte alltid varför?
  • Det känns ibland som att du lever med konstant PMS.
  • När du tränar svarar inte kroppen på samma sätt som tidigare?
  • Din kropp har förändrats och även om du tränar och äter bra känns det inte som att du kan påverka de extra kg som smugit sig på.
  • Din mens har förändrats, du blöder mer, mindre, du har längre eller kortare cykler.

Om du känner igen dig i något eller mycket av detta kan det indikera att du är i förklimakteriet eller klimakteriet (menopaus).

Om jag fick 1 krona varje gång jag hörde – “men jag är bara 48,(eller 44,45,46 pick your number) jag är inte i klimakteriet skull jag vara rik”. Det många kvinnor är ovetandes om är den period som kallas för förklimakteriet. Den pågår, för de flesta, i 7-10 år INNAN menopaus. Varför vet vi så lite?

Jag är trött på det. Jag vill prata om klimakteriet och jag önskar av hela mitt hjärta att diskussionen hålls levande. Varför ska vi gå omkring och må skit under halva vårt liv? Eller bara acceptera läget?

När jag började läsa på och senare utbilda mig till stark genom klimakteriet coach insåg jag hur lite jag visste om något som är så omfattande och påverkar mig i så stor utsträckning och helt ärligt trodde jag att jag hade rätt bra koll.. ha ha

Vad vet du? Vill du veta mer?

Välkommen till våen workshop där vi pratar om VAD SOM HÄNDER I KROPPEN, VILKA SYMPTOM de flesta kvinnor upplever (i någon grad) och HUR DU KAN PÅVERKA DITT MÅENDE. Du förtjänar att må bra!

SÖNDAG den 24 April kl 10-12

Första timmen består av ett samtal/föreläsningsdel och andra timmen av en yogaklass som innehåller både avslappning, rörelse och lite mer intensiv träning.

Vi avslutar med en kort frågestund.

Varmt Välkommen att delta.

www.yogdaonline.se

ONLINE eller på Svartsjö Slott på Ekerö

Tags : klimakteriet

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.