Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Yogalärarutbildning våren 2023

Nyligen pratade jag med en person i telefon som funderade på om hen var tillräckligt bra för att börja en lärarutbildning? Hen målade upp div hinder och radade upp en mängs saker som hen inte kunde klara av på yogamattan.

Det är lätt att vi tror att vi måste kunna allt för att kunna undervisa? Vem som helst kan lära sig att instruera rörelser men för att hitta självförtroendet att våga dela med sig av sitt core – message och att låta det genomsyra allt man gör krävs mod. Mot att möta sig själv på mattan precis så som man är och mod att utvecklas både fysiskt men även på andra plan.

När man börjar en 200h timmars utbildning kanske det känns om att det är oceaner av tid. Men ganska snart inser man att 200h bara är början. Och det är just det: Vi börjar. Vi lär oss. Vi utvecklas och bygger så småningom på vår kunskapsbank genom de erfarenheter vi får genom de elever och lärare vi möter.

Vill du fördjupa din praktik, utvecklas och lära dig att undervisa i yoga?

I den här utbildningen får du lära dig att integrera rörelselära, fysik och holistiskrörelseanatomi till din praktik. Du lär dig övergångar som boostar din och styrka, energi och flexibilitet och en Yoga som förebygger skador och stärker dig inifrån och ut.

Dyk in i yogan och hitta ditt personliga och unika uttryck. Få ett inspirerande och uppfriskande perspektiv på gamla mönster och traditioner. Lär dig skapa kreativa, roliga och utmanande klasser som låter dig svettas och flöda i takt med ditt andetag.​

Nästa utbildningsomgång sker under våren 2023 och har ett flexibelt upplägg. Kika gärna in på min hemsida för att läsa mer om utbildningen www.karinsyogaworld.com

Yogalärarutbildning 2023

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.