Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Jag mådde skit och var arg…

När jag mådde dåligt för några år sen utan att förstå varför skämdes jag över mitt beteende flera ggr i veckan. På utsidan var allt bra men på insidan rådde kaos och jag blev ofta så arg och frustrerad att jag tillslut kokade över. Det landade ofta i konflikter med mina barn, där en liten grej blåstes upp till ett världskrig!

När jag förstod att jag befann mig mitt i förklimakteriet och att det fanns hjälp att få förändrades allt. När jag började prata med kvinnor runt omkring mig förstod jag att jag inte var ensam om att känna mig förvirrad, missförstådd, arg och frustrerad.

Där och då beslöt jag mig för att utbilda mig till klimakteriecoach och tillsammans med Sadie Nardini har jag skapat en onlinekurs som stöttar kvinnor 40+ på deras resa genom förklimakteriet – klimakteriet och för resten av deras liv.

– Kursen hjälper dig förstå vad som händer i kropp och knopp under åren som leder fram till menopaus.- Vilken hjälp som finns att få vare sig du väljer att ta hormoner eller ej

– En action plan där du med stöd av yoga, meditation, Yoga Shred och kunskap kan lära navigera genom dina hormonella “highs and lows”

Nu har jag skapat en kortare föreläsning där vi på ett lättsamt sätt pratar om klimakteriet och yogar tillsammans.

Den 19 november besöker jag Sannas Yoga i Älvsjö. Varmt välkommen!

Hur kan jag delta?

  • Föreläsning och yogaklass på plats i Älvsjö
  • Endast föreläsningen på plats i Älvsjö
  • Online

Boka in dig hos Sannas Yoga

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.