Karin Thyr
Yoga World

Yogalärarutbildningar

Core Strength Vinyasa Yogalärarutbildning 200h och Yinyogalärarutbildning 50h +25h

Är du intresserad av att fördjupa din yogapraktik och kanske undervisa i yoga? Jag erbjuder två olika utbildningar som du kan gå var för sig men som även kompletterar varandra fint.

I shine because I am a star – 200h Core Strength Vinyasa Yogalärarutbildning

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill bli yogalärare men även till dig som vill fördjupa din egen praktik. Är du intresserad av att ta din yogapraktik till en ny nivå?

Addera biomekanik, fysik och holistiskrörelseanatomi till din praktik och lär dig övergångar som boostar dina och dina elevers styrka, energi och flexibilitet. Yoga på ett sätt som förebygger skador och stärker dig inifrån och ut. Vill du vara en del av den nya generationens yoga?

GÖR DET DU ÄLSKAR. Dela din kunskap och erfarenhet och bli en del av den förändring du vill se i världen.

CORE STRENGTH VINYASA (CSV) YOGA 200 H YOGALÄRARUTBILDNING är en revolutionerande, unik utbildning med inriktning på uppdaterad anatomi och rörelselära och hur vi integrerar detta i den traditionella yogan. CSV yoga är ingen egen yogastil utan snarare en booster och ett perspektiv.

Läs mer om hela kursinnehållet på min hemsida www.karinsyogaworld.com

Nästa kursstart: December 2019

Modul 1 – Bryt det linjära – Grunder och Solhälsningen

ONLINE: Tillgänglig i September 2019  https://karins-yoga-world.teachable.com

Pris: 3000 kr

Ingår om du köper HELA 200h utbildningen.

Den här onlinemodulen är en förberedande utbildning och en del av min lärarledda 200h yogalärarutbildning men du kan också ta den här förberedande modulen utan planer att gå vidare med resterande moduler.

Om du redan är certifierad yogainstruktör eller fitnessinstruktör kan du efter slutförd utbildning och efter det att du fått godkänt i alla delmomenten säga att du är tränad i CSV Yoga (inte certifierad). Du som redan har en yogautbildning och är ansluten till YA. Kan använda materialet som Continued Education och det motsvara 15h

Aktuella datum och mer detaljerad info www.karinsyogaworld.com

Foto: Nikola Stankovic

Foto: Nikola Stankovic
Yogadas Yinyogalärarutbildning 50h med möjlighet till 25 h påbyggnad

Tillsammans med Sofia Hillbom har jag tagit fram en grundläggande utbildning med möjlighet till påbyggnad uppdelad i 2 steg bestående av totalt 50 timmars fördjupande teoretiska och praktiska studier i yinyoga

Yinyoga är ett antal positioner som praktiseras liggande eller sittande på golvet. Yinyogans asanas är avsedda att stretcha bindväven som omsluter alla våra organ, muskler och leder i kroppen.

Vi behöver både Yin och Yang i våra liv för att skapa balans

Yinyogan kompletterar en mer yangbaserad livsstil eller yogapraktik. Här finns inga måsten, inga krav på prestation eller strävan framåt. En praktik där vi får närma oss själva på djupet.

KURSDATUM och mer info: www.yogada.se

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.