Karin Thyr
Yoga World

Yogalärarutbildningar

Core Strength Vinyasa Yogalärarutbildning 200h och Yinyogalärarutbildning ONLINE 30h

 

Är du intresserad av att fördjupa din yogapraktik och kanske undervisa i yoga? Jag erbjuder två olika utbildningar som du kan gå var för sig men som även kompletterar varandra fint.

I shine because I am a star – 200h Core Strength Vinyasa Yogalärarutbildning

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill bli yogalärare men även till dig som vill fördjupa din egen praktik. Är du intresserad av att ta din yogapraktik till en ny nivå?

Addera biomekanik, fysik och holistiskrörelseanatomi till din praktik och lär dig övergångar som boostar dina och dina elevers styrka, energi och flexibilitet. Yoga på ett sätt som förebygger skador och stärker dig inifrån och ut. Vill du vara en del av den nya generationens yoga?

GÖR DET DU ÄLSKAR. Dela din kunskap och erfarenhet och bli en del av den förändring du vill se i världen.

CORE STRENGTH VINYASA (CSV) YOGA 200 H YOGALÄRARUTBILDNING är en revolutionerande, unik utbildning med inriktning på uppdaterad anatomi och rörelselära och hur vi integrerar detta i den traditionella yogan. CSV yoga är ingen egen yogastil utan snarare en booster och ett perspektiv.

Läs mer om hela kursinnehållet på min hemsida www.karinsyogaworld.com

Nästa kursstart: 28 feb 2020

 

Foto: Nikola Stankovic

 

Foto: Nikola Stankovic

Yogadas Yinyogalärarutbildning ONLINE (30 h)

Tillsammans med Sofia Hillbom har jag tagit fram en grundläggande onlineututbildning. 

Yinyoga är ett antal positioner som praktiseras liggande eller sittande på golvet. Yinyogan kompletterar en mer yangbaserad livsstil eller yogapraktik. Här finns inga måsten, inga krav på prestation eller strävan framåt. En praktik där vi får närma oss själva på djupet.

 

 

 

 

 

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.