Karin Thyr
Yoga World
livetLivsstilWellness

Essentiella Oljor

För ett par veckor sen blev jag riktigt sjuk. En urinvägsinfektion gick upp i njurarna och blev till en njurbäckeninflammation som gav mig galet hög feber, frossa och tokont i ryggen. Många människor hörde av sig via sociala medier när det förstod att jag var sjuk. Jag känner mig otroligt tacksam över att ha både IRL vänner och människor jag mött online som så uppriktigt bryr sig och visar omsorg.

En tjej som hörde av sig var Karin Lilleberg. Hon introducerade dōTERRA, essentiella oljor, för mig och nu ser jag fram emot att testa dem! Jag är öppen för och använder mig gärna av naturläkemedel men har aldrig använt oljor på det här sättet förut. Baserat på mina behov har vi gjort en plan och jag kommer testa dessa och berätta mer lite längre fram vad jag tycker.

Jag kommer använda följande oljor:

Oregano – som är en helt naturlig antibiotika som tar kål på dåliga bakterier samtidigt som det främjar de bra. Den är antiinflammatorisk, antibakteriell och antiviral

Melaleuca – tea tree. Renar kroppen, antibakteriell och antiviral

Citron – antioxidant som kommer hjälpa kroppen att renas efter min antibiotikakur

OnGuard – stöttar immunförsvaret

Grapefrukt – förbättrar matsmältningen och hjälper minska suget

Jag börjar idag och kommer berätta mer om detta längre fram.

Kolla in Karins hemsida www. karinlilleberg.com och hennes instagram @karinlilleberg om du vill veta mer!

Använder du essentiella oljor – berätta gärna mer för mig? Jag är nyfiken!

Namaste

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.