Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Fotavtryck

Tittar tillbaka i sanden och fascineras av mina egna fotavtryck. Sen blickar jag framåt. Alla olika steg, fastnar för några stora avtryck och följer dem under några minuter tills jag kommer till en plats där de suddats ut av vattnet.

Jag börjar min egen väg. Precis som i livet. Ibland är det viktigt att följa andra, att lära sig av de som gått före.

Ibland är det viktigt att gå bredvid. Att stötta och finnas till hands. Att ledsaga.

Ibland är det enda rätta att bryta sig ut och gå sin egen väg. Även om det känns läskigt.

Du kan välja själv

Du kan välja när?

Du kan välja hur?


Vilken väg väljer du?

Namaste

/Karin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.