Karin Thyr
Yoga World
Okategoriserade

Inget har förändrats..

Hade du också fokus på kalendern, skiftet? Ett nytt år med nya möjligheter – förändringarnas tid.

Efter ett år med näringsförbud, isolering, sjukdom inom familjen och ett ständigt kämpande att ta sig igenom och förbi tog energin slut här om dan. Jag ville inte, orkade inte stå emot vågen av trötthet, sorg, ilska och frustration som kom över mig som en orkan. JAG ORKAR INTE MER!!!!!

Vi sitter alla i samma båt, fortfarande… Inget har ändrats och inte förrän majoriteten av världens befolkning har fått tillgång till vaccin kommer livet återgå till det normala igen.

Så jag satt där i båten och våg efter våg sköljde över mig tills båten tillslut slutade gunga helt vansinnigt om mer guppade omkring. Då kom lugnet och insikterna. Jag står inför ett val. Mycket i mitt liv har förändrats till det sämre – ja, det är sant men andra bitar i livet är faktiskt bättre. Dessa vill jag inte förlora, de vill jag ta med mig.

Hur ser ditt liv ut nu i jämförelse med tiden innan pandemin och de omställningar du behövt göra?

Ställ dig frågorna?

Vad är framgång?

Vad är lycka för dig?

Vad är hälsa för dig?

Vad inspirerar dig?

Fundera sen över hur dina svar linjerar med det liv du lever idag och livet innan pandemin? Vad har du lärt dig om dig själv och andra? Hur ser du på din plats i livet, här på jorden – vad vill du nu, när vi alla går vidare…?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.